gáz van | ritaritmia

gáz van

amikor fölcseszed a villanyt, csak arra gondolsz, hogy még mindig mi a francért van ennyire sötét este nyolckor, megint egy atípusos május. főzök egy kávét, azt bármikor, kotyog, felőlem odakint akár télszag is lehet. elöl maradt a déli maradék, féltem azt a hülye macskát, nehogy végigsétáljon nagy sunnyogásában a forró sütőlapon, mindig kikerüli, pedig egyformán sötét mindenütt. kéne tusolni, majd kávé után. aztán amikor elviszik a villanyórát, nincsen mit fölcseszni, a macska arra jár, amerre akar, mondjuk maradék sincs, kávé meg pláne. az egy dolog, amiről ilyenkor hosszan elfantáziálsz, a tusolás, egyedül állni a zuhany alatt, a forró víz meg te, mint egy reklám. hogy miből nyersz energiát, hát azt meg most veszem észre egy plakáton hazafelé, se gázom, se tűzrakó helyem, akkor a színekből, pedig nem vagyok lili.


2 hozzászólás
  1. Állítólag ez a Lili valójában Béla, csak transzvesztita a jóember és azért húzta a nyaka elé a fülest, hogy ne látszódjon ki az ádámcsutkája. Az arcberendezését és a haját nézve ez akár igaz is lehet, meg hát természetes nemi identitású egyének nem is szokták ilyen LGBT szivárványszínűre maskarálni magukat.

    Érdekes, hogy Orbán nyertesként azt ígérte, hamar megtisztítja az országot a céda nős és egyéb erkölcstelen óriásplakátoktól, de nem történt semmi, sőt most még jönnek a “ferde hajlamú” plakátok is? Ki akarna egy ilyen “nővel” hálni, hogy szaporodjék és sokasodjék a nemzet az örök parancsolat szerint?

VÁROM A HOZZÁSZÓLÁST

(Az email-címet nem teszem közzé.) A kötelezően kitöltendő mezőket a * karakter jelöli.

  • Oldalak

  • Fotóalbum

  • Levél

  • Keresés