Általános

Nagyon gimi

Ma délután elhatároztam, hogy naplót írok. Elég klassz volt ez a nap, csak egy kicsit unalmas. Megnéztem a tv-ben a Wagner egy részét. Szar volt. A 2-esen egy gorilla-szülést. Az jobb volt.
Apropó, Krisz. Megkérdeztem anyutól, hogy elmehetek-e velük lovagolni nyáron. A válasz egyértelmű volt: NEM. Ehhez volt /lett volna/ kedvem, de hát ha nem, nem. Lehet különben, hogy addigra már nem is leszek jóban a Krisszel. Anyuval meg nem kezdek el vitatkozni.
Délután angol, francia. Aztán vettem éltető nedűt /Cola/. Tanultam. Megnéztem egy filmet és a Péntek esti randevút. Most már rettentő álmos vagyok. Ja, elolvastam az Elemérnek hozzám írt áradatait. Szegény. Hányinger.
Krisz küldött egy táviratot, hogy kedden 9 h-kor hívjam. 17-én szülinapja. És 18 éves. Én még csak 15 éves és 9, 5 hónapos. Szörnyű. Vagy mégsem.
Iszonyú jó felfogású hapsi. Nem olyan seggnyaló. Imádom az ilyen jó fejeket. Nincs elájulva a SZOCIALIZMUSTÓL. Szép verseket mondott, és nagyon intelligens. Tehát SZÁMOMRA nagyon imponáló.
Kémián Misi mellett ültem. Összefirkálta a füzetem. A Tamás zokon vette, hogy nem mellé ültem. Rajzon a mellettem levő sorba, tehát mellém ült. Valószínű /99%/, hogy tetszem neki.
Reggel fölkeltem, és eszembe jutott, hogy ma nem megyek franciára. Isteni érzés. A suliban kikaptuk a kémia doxit. És csoda, ÖTÖS lett. Ennek örömére bezsongtam, és d.u. szuperre megírtam a föci puskát. Sokat kínlódtam vele.
TV nincs, tehát előre tanultam. Még egy kis töri, utána ágy. Au revoir! Ci vediamo! Stb. Spanyolul nem tudom, hogy van. Szégyellnivaló. Ámbár. Várti … Adiós. Megnéztem a szótárban. Kiderült, hogy tudtam.
A Hani azt mondta szünetben, hogy vegyem fel a papírt, mert ő volt a napos, és az Andreát észrevette, hogy szemetel. Én megtagadtam a munkát. Ő 3x szólt, én 3x mondtam, hogy nem. Sajnálom. Vegye ő föl, ha annyira szereti a tisztaságot.
Aztán néztük a Faustus doktort. Isteni volt. Ebben a filmben minden olyan jól meg van csinálva: a téma, amely visszaadja a kor eredetiségét, klassz az operatőri munka, jók a szereplők, és jó a … rendezés is. Nem tudom, miért szidják a Jancsót.
Olyan fura, hogy vége a naplómnak. Most lehet észrevenni, hogy telik az idő. Félelmetes. Szeret a Krisz?! És én őt?! Nem tudom.

Leave a Reply

(Az email-címet nem teszem közzé.) A kötelezően kitöltendő mezőket a * karakter jelöli.