Általános

Lazulj el! Olyat kapsz!

/… forwarded message …/
„Írd le valahova, hogy mit szeretnél, milyen legyen a pasi. Érdemes a belső tulajdonságokra koncentrálni, plusz olyat beleírni, hogy egészítsétek ki egymást, tudjon kezelni téged, stb.
Aztán lefekvéskor lazulj el teljesen, ehhez ajánlok egy jó módszert. Lefekszel kényelmesen, és elmondod magadnak 3-szor egymás után, hogy 3 (képzeld el a hármasokat), utána 3-szor egymás után, hogy 2, majd 3-szor egymás után, hogy 1. Szépen elképzeled ezeket a számokat, minden mást kizársz. Ha ettől nem vagy még elég laza, akkor ugyanígy csak simán számolj vissza 10-től 1-ig, csak képzeld el a számokat. Na, ekkor már az alváshoz nagyon közeli állapotba kerülsz. Ekkor képzeld el a pasast. Magasság, testalkat mehet, de inkább arra gondolj, milyen boldog vagy vele, milyen jól érzitek magatokat együtt, az érzésekre koncentrálj, meg arra, hogy te milyen jól nézel ki, stb., mintha egy mozifilmet néznél. Majd mondd el, hogy fel kell ébredned éjszaka, pont amikor az a pasi, aki leginkább illik az általad összeállított listához (elmondhatod újra a kívánt tulajdonságokat), azaz hozzád, leginkább fogékony lesz az üzeneted fogadására.
Valószínűleg fel fogsz ébredni, de ha elsőre nem megy, ne keseredj el. Ha sikerül, mutatkozzál be neki, és mondd el pár szóban, hogy nagyon meg akarsz vele ismerkedni. De a lényeg, hogy rövid legyél és tömör, mert ő reggel csak egy érzésre fog emlékezni, vagy egy álomra, másra nem.
Érdemes többször egymás utáni éjszaka megcsinálni. Eddig mindenkinek bejött. Ha kicsiben akarod kezdeni, megteheted, hogy valakinek, akitől nem vársz telefonhívást, megüzened, keressen téged. Majdnem biztos, hogy fel fog hívni pár napon belül.
Arra figyelj, hogy jól fogalmazd meg, mire vágysz, mert olyat kapsz!”

Leave a Reply

(Az email-címet nem teszem közzé.) A kötelezően kitöltendő mezőket a * karakter jelöli.