Általános

Re: Napok óta kereslek
/egy törölt levél nyomán/

Közlemény: salátafotó-pályázat / A nyeremény 300 üveg Pepo Papa tökmagolaj.

Sokat ülsz? / A mágikus hátpánt elektronikus jelzéssel figyelmeztet, ha helytelenül tartod magad.

Menekülés a hitel fogságából / (csak felnőtteknek).

A nők legnagyobb félelme / Nem túl nagyok, a legtöbb nő mégis fél tőlük… Az egerekről van szó… A riasztó elektromos impulzusai elviselhetetlenek az egerek, patkányok, nyestek számára. Egérmentes napokat kívánva, Csonka János.

Most új életet kezdhet a “legjobb barátja” / MINDEN FÉRFI MEGÉRDEMLI.

Gyorsan fáradsz és már sántítsz? / Észrevetted már, hogy a legtöbb normális tevékenység már zavar téged?

Re: Napok óta kereslek / Nincs ingatlanom és mégis 2 milliót kaptam. Ja és a törlesztés is nagyon jó! Még most sem hiszem el.

Egy utolsó pillantás a Mekongra októberben / A félsziget hatalmas folyóján tizenöt új duzzasztógát épül, és további tizenegyet terveznek Kambodzsa, Laosz és Vietnam kormányai. A képeslap szépségű Mekong folyó hamarosan elveszti intim báját, ősi tájait.

Házhozszállítás 2014.10.04. 18:37 – Arizona Grill Burgerek és Tortillák / Rendelésed feldolgoztuk és továbbítottuk az étterem felé.

ELINDULT ÉS HAMAROSAN VÉGE IS LESZ / Ma éjféltől ha 2 könyvet vásárol, egy 3.-at választhat ajándékba! Azt tanácsoljuk: Nézze meg kedvenceit, böngésszen, kutasson! Tegye kosárba a kiválasztott könyveket! Ellenőriznie, hogy kosarában a könyvek száma osztható-e hárommal.

Do you know Titkárság Mész? / Linkedin.

Violetta csillámtetkó, interaktív mackó / Becsukja a szemét, csámcsogja a mézet, és édesen nevet, ha csikized.

Örömködj Te is / 3 éve vagyunk együtt a barátommal, de sajnos az utóbbi időben nem volt minden tökéletes. A párom sokat stresszelt a megélhetés miatt, és sajnos az ágyban se tudott úgy teljesíteni, mint korábban. Szerencsére ezt ő is felismerte.

Tényleg megszakadhat a szív? / Ezen a héten ajánljuk: Első ránézésre szívrohamnak gondolnánk, ám egy teljesen más betegség az összetört szív szindróma.

Leave a Reply

(Az email-címet nem teszem közzé.) A kötelezően kitöltendő mezőket a * karakter jelöli.